Vision - 'Sitt bättre - Ligg bättre'

Soffor&Sängar är en e-handel och butikshandel som startat upp 2013. Vår målsättning är att erbjuda vår kunskap & ha den bästa service till våra kunder. Prata gärna med oss om inredning och trender. Vi har också tjänster såsom inbärning, montering och emballageretur. Även att kunna ta din gamla möbel i retur.

Vår affärsidé är att utan mellanhänder och med låga omkostnader erbjuda sitt- och sängmöbler till kunder som önskar köpa kvalitetsmöbler till bästa priser. Genom fokus på kund och produktutveckling vill vi vara ett förstahandsval för alla som ska köpa möbler under våra kategorier.

Egna val
Vi tycker om valfrihet och när man kan göra medvetna val. Vi gillar möbler i vågade tyger och färger och därför visar vi gärna upp visningsmöbler i butiken i en härlig röra av färger. Naturligtvis kan du beställa din möbel i andra tyger och färger. Tyger finns det gott om. Välkommen till oss att göra dina egna val.

Ingen REA eller kampanjer 
Vi tror på rättvis och ärlig prisbild. Därför har vi heller ingen REA eller kampanjer på ordinarie sortiment, varken på webbsidan eller i butik. Du kan alltid lita på att vi erbjuder en fantastisk kvalitetsvara till bästa pris. Du behöver heller inte undra om varan framöver kommer att säljas till ett billigare pris. Våra priser och vår kvalitet kan alltid konkurrera med övriga butiker på marknaden.  

Bakfickan och utgående möbler

Vi har en Bakficka i butiken där vi säljer bort möbler som har utgått ur sortimentet eller provexemplar från butiken som ska säljas bort. Här kan man göra riktiga fynd och köpa något till nedsatt pris. 

Välkommen till Soffor&Sängar

Org nr. 559125-6457

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.