Beställ gratis tygprover

Kvalitetsmöbler till bästa priser

Soffor&Sängar är en e-handel och butikshandel som startat upp 2013. Vår målsättning är att erbjuda vår kunskap & ha den bästa service till våra kunder. Prata gärna med oss om inredning och trender. Vi har också tjänster såsom inbärning, montering och emballageretur. Även att kunna ta din gamla möbel i retur.

Vår affärsidé är att utan mellanhänder och med låga omkostnader erbjuda sitt- och sängmöbler till kunder som önskar köpa kvalitetsmöbler till bästa priser. Genom fokus på kund och produktutveckling vill vi vara ett förstahandsval för alla som ska köpa möbler under våra kategorier.

Egna val

Vi tycker om valfrihet och när man kan göra medvetna val. Vi gillar möbler i vågade tyger och färger och därför visar vi gärna upp visningsmöbler i butiken i en härlig röra av färger. Naturligtvis kan du beställa din möbel i andra tyger och färger. Tyger finns det gott om. Välkommen till oss att göra dina egna val.

Bakfickan och utgående möbler

Vi har en Bakficka i butiken där vi säljer bort möbler som har utgått ur sortimentet eller provexemplar från butiken som ska säljas bort. Här kan man göra riktiga fynd och köpa något till nedsatt pris. 

Välkommen till Soffor&Sängar!

Org nr. 559125-6457

Beställ gratis tygprover

Soffor&Sängar erbjuder gratis tygprover för att ni ska kunna fatta det bästa beslutet för ert inköp hos oss. 

Hör av er till oss om ni har några frågor. Eller fyll i formuläret för att få hemskickat era önskade tygprover. 

Vi hör sedan av oss till er och diskuterar era tankar kring tygval.

Euforia Grande Denver - Soffkampanj hos Soffor&Sängar i Malmö. Beställ din soffa idag.

20%!

Euforia med rabatt!

Just nu får du 20% rabatt på vår omåttligt populära soffa - Euforia. Dessutom lämnar vi även 20% rabatt på våra soffor i serierna Grande, Denver och Leeds Deluxe Howard samt kontinentalsängen Prince. Skynda att fynda din nya favoritsoffa eller varför inte passa på att investera i en skönare sömn?

Erbjudandet gäller för alla modeller, storlekar och alla tyger till sista september. Passa på att specialbeställa din drömsoffa och säng till ett fantastiskt pris!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder