InspirationGustavo 4-sits divansoffa med extra stor divan
,,


Howard Leeds fåtölj med fotpall, vitrinskåp i metall


Aston Lyx 180 kontinentalsäng med H5 huvudgavel

My Choise U-soffa med divan, en byggbar soffa med många möjligheter
(D) My Choise M U-soffa med divan, en byggbar
soffa med många möjligheter

Funny bäddsoffa med 12 cm armstöd
(E) Funny bäddsoffa med 12 cm armstöd

Howard Leeds 3-sits soffa svängd
(F) Leeds 3-sits svängd Howardsoffa, fåtölj och
fotpall

Leeds 3,5-sits Howardsoffa
(G) Leeds 3,5-sits Howardsoffa

Lukne bäddsoffa
(H) Lukne bäddsoffa

Våxtorp 2-sits soffa och fåtölj (bild C) ingår i vår pösiga och supersköna serie i New England stil. All klädsel är avtagbar och tvättbar och vill man byta klädsel efter säsong kan man köpa lösa klädslar till. Förutom smalrandigt tyg i grå/off-white finns Våxtorp även i bredrandigt grå/off-white och även helt i off-white.

Vår senaste modell av soffor är en stilren byggbar modulsoffa som är mycket prisvärd och komfortabel.
My Choice (bild D) finns att se i flera utföranden och om ni inte hittar ER soffa bland dessa så ge oss gärna era mått så ritar vi upp ett förslag - MY CHOICE, YOUR CHOICE, EVERYONES CHOICE !

Behöver Ni en bäddsoffa ? ...en som är liten och nätt, samtidigt mycket funktionell (bild E) .....och inte minst komfortabel med en bra sitthöjd och bra stoppning i sits- och ryggdynor?

Funny bäddsoffa är modellen som passar HELA familjen eller gäster. 3-4 personer sitter bekvämt och under kvällstid är det bara att dra ut bädden för en fullbredd divansoffa som har ett bäddmått 140 x 200 cm. Behöver Ni extra förvaringsmöjligheter, finns mycket rymlig plats under divandelen.

Eller ....kanske faller smaken på vår nya 3-sits bäddsoffa, Lukne (bild H)?

Visst känner Ni igen en av våra mest populära modeller Howardsoffa och fåtölj i Howard (bilderna B,F & G) .....nu erbjuder vi dem i ett helt nytt tygval som följer 2017s senaste färgtrender.

Vi har, förutom soffor & sängar, annat till försäljning också. Exempelvis har vi tre modeller av fantastiskt fina och tuffa vitrinskåp i metall (bild B). Vi har dessutom mycket andra saker för hem och inredning.

Nu samarbetar vi med Konst by Derdeli och har en större utställning med färgstarka och vackra målningar (bild A) målade av Cecilia Derdelis Pentmo. Passa på att köpa din alldeles egna unika väggtavla som kommer pryda ditt hem under många år.

Välkomna att besöka vår butik i Kv. Caroli - Malmö

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.